Апарт хотел АНАСТАСИЯ
АПАРТАМЕНТИ
ЦЕНИ и УСЛОВИЯ
ГАЛЕРИЯ
НОВИНИ
За СОФИЯ и БЪЛГАРИЯ
ПЪТЕВОДИТЕЛ
ЛЮБОПИТНО
Резиденция Анастасия

Луксозно кътче за активния и зает пътешественик...
  • Резиденция Анастасия е една нова сграда, уникална компилация между високотехнологично и модерно изпълнение с класически дух и атмосфера в обзавеждането и излъчването.
  • Резиденция Анастасия е място, където забързаният град и класическият лукс се срещат и сбъдват мечтите за прекрасно преживяване.
  • Резиденция Анастасия с удоволствие ще предложи своето гостоприемство на всички онези, които имат изтънчен усет за стил и класа.
  • Резиденция Анастасия е умният избор за пътуващите по бизнес или за удоволствие, които търсят първокачествено настаняване на разумна цена.
  • Резиденция Анастасия ще Ви накара да се почувствате като у дома си, дори по- щастливи, спокойни и обгрижвани, получавайки уют и обслужване, съобразено с Вашите потребности.
  • Резиденция Анастасия е олицетворение на рафинирания  начин на живот в забързаната столица.

Резиденция Анастасия е новата принцеса на булевард България – неповторимо съчетание на класическа линия с модерни акценти, един съвременен прочит на бароковата архитектура.

Резиденция Анастасия е олицетворение на рафинирания начин на живот в забързаната столица. Специфичното съчетание между високо качество на предлаганите услуги и уюта на дома.

Резиденция Анастасияне е поредния апартаментен хотел. Тя е шедьовър, изтъкан от високи технологии и модерна инфраструктура. Класическата линия на архитектурните форми и детайли в екстериора и интериора придават необикновен стил и усещане за кралски лукс в градска среда. Симбиоза, която разгръща нов лик на концепцията Ви за живеене.

Принцеса Анастасия Ви очаква!